TrancENDancE w/ David Gravell, Snatt & Vix, Pneumatix, Club SWAP – 17 aprilie 2015

david-gravel-fb-cover

TrancENDancE revine cu o noua editie de exceptie, cu un invitat care reprezinta valul nou de producatori de trance & progressive. David Gravell, caci despre el este vorba, este unul dintre olandezii care au cunoscut un succes fulminant si rapid in ultimul timp, cu support sustinut de la cei mai cunoscuti artisti de EDM din intreaga lume. Acest eveniment se desfasoara cu ajutorul SleepnotSoundsystem, Deejay.Ro si Acustica la Club Swap ( Soseaua mihai bravu 32 Bucharest, Romania ), in data de 17 Aprilie 2015.

Pentru David Gravell “calatoria” abia acum incepe! iar el are un “raspuns” pe masura; cu productiile sale solide, una dupa alta, publicul de muzica electronica din intreaga lume incepand sa iubeasca prestatia artistului olandez si intrand pe piata cu un support consistent semnat de W&W si Armin van Buuren; el deja are un sound cunoscut si bine definit. Vestile bune abia incep sa apara iar anul 2014 a fost unul de referinta pentru Gravell, talentul si munca sa fiind rasplatite de deja ultra cunoscutii W&W, ei semnandu-l chiar la casa lor de discuri, Mainstage Music.

Piesele sale ca Fire Away, aparuta pe compilatia W&W – Mainstage Vol.1, solo release-ul Bulldozer, pusa chiar de Armin van Buuren in Essential Mix-ul sau de la BBC Radio 1 si altele, i-au deschis multe cai spre succes-ul pe care-l merita cu prisosinta. Cu cereri pentru remixuri de la Audien, Mark SIxma si Jerome Isma Ae, Andy Moor, Bobina si Andain, Gravell primeste inca o confirmare asupra succesului sau oricum deja intarit de releasuri ca ‘Megatron’, ‘Timebomb’ si ‘Supernova’, iar ca ultima bomba track-ul ‘The Last Of Us’ rupe dancefloor-urile din intreaga lume inca inainte de a fi lansata. Aceasta ultima productie semnata David Gravell a primit deja support-ul unor artisti care nu mai necesita nicio prezentare : Armin van Buuren, Hardwell, W&W, Andrew Rayel, Porter Robinson si multi altii.
Viata de artist si dj a new comer-ului olandez cunoaste un trend ascendent de exceptie, el participand la evenimente ca A State of Trance 650 in Utrecht, Creamfield 2014, A State of Trance 700 Sydney si Utrecht si multe multe altele.

Lineupul acestui eveniment va fi completat de Snatt & Vix si Pneumatix. Biletele se pot achizitiona numai in seara evenimentului si numai de la intrare ( Come Early ). Pretul unui bilet pana in ora 00:00 este de 25 RON, dupa aceasta ora pretul va fi de 35 RON.

RSVP of Facebook