[ANULAT] United by Music with Ben Nicky, Simon O’Shine, Snatt & Vix

Bucuresti, 04 nov. 2015
In urma tragediei care a avut loc recent intr-un club (#colectiv) din Bucuresti, si datorita situatiei actuale tensionate din Romania, dar si pentru ca ne pasa de siguranta participantilor la evenimentele noastre, am decis sa amanam evenimentul pentru o data ce va fi anuntata ulterior. Suntem alaturi de victimele tragicului accident.

Bucharest, 04 nov. 2015
Because of the tragic event that recently took place at night club (#colectiv) in Bucharest and the political tensions in Romania, but also in order to ensure the security of our events, we decided to postpone our scheduled event to another date (to be announced). We sincerely sympathize with all the victims of the huge tragedy.

Sambata 7 noiembrie, in Club SWAP are loc cea de-a patra editie a United by Music! Comunitatea trancerilor romani este asteptata la o noua seara plina de energie si muzica buna!

Line-up si detalii

Ben Nicky (UK) – DJ de talie internationala si producator, Ben face parte din grupul celor mai apreciati artisti de muzica trance din ultimii ani. Armin Van Buuren, Paul Van Dyk, Gareth Emery sau Tiesto sunt doar cateva nume ce il sustin inca de la inceput si care il promoveaza cu fiecare ocazie. Muzica sa este o parte esentiala a seturilor multor DJ, dar si a vietii multor ascultatori de trance, aceasta fiind dovada clara a felului in care Ben si-a ”tatuat” influenta pe aceasta scena.
Ultra, Spinnin, Armada sau Vandit Recordings sunt doar cateva din label urile cu care a semnat. Tomorrowland, Nature One sau A State of Trance sunt doar cateva din festivalurile unde a innebunit multimea. Godskitchen sau Ministry of Sound sunt doar cateva din locatiile unde si-a lasat amprenta si a castigat si mai multi fani. Din America in Australia, din Marea Britanie in Argentina, din Las Vegas in Ibiza, Ben si-a lasat amprenta destul de puternic si a ajuns unul din artistii pe care trebuie neaparat sa ii vezi la pupitru.

Simon O’Shine (Polonia) – pentru a doua oara in Romania, Simon este unul din cei mai apreciati tineri producatori de trance si progressive. Autorul unor piese pline de emotie precum ”Your Distant World”, ” ”Apprehension”, ”Wunthering Heights”, nu au facut decat sa ii asigure statutul de preferat al publicului, dar si locul in line upurile celor mai apreciate festivaluri din domeniu.
A mixat in atat in Europa, cat si in America de Sud, iar publicul a fost in extaz de fiecare data. Stilul sau personal euforic si emotional, muzica sa l-au pus in vizorul publicului, acesta votandu-I piesele ca Future Favorite, Tune of the Week, sau chiar Tune of The Year de nenumarate ori.

Snatt & Vix (Romania) – sunt pionii principali ai comunitatii trance din Romania. Un duo in triplu rol pe aceasta scena (ascultatori, DJ si producatori, promoteri si organizatori)au grija ca fanii sa nu uite niciodata de ce iubesc acest gen muzical si adunca comunitatea ori de cate ori au ocazia, prin evenimentele pe care le organizeaza, inca din 2008 cand au lansat TrancENDance.
Au mixat pe aceeasi scena alaturi de artisti precum Paul Van Dyk, Tiesto sau Markus Schulz. Prin TrancENDane au artisti, precum Myon & Shane 54, Ronski Speed, Daniel Kandi, Mark Sherry, Arctic Moon, Mark Sixma, Alexander Popov, Susana, Aly and Fila, Christina Novelli sau David Gravell.
Cu toate acestea, nu au lasat rolul lor de producator mai prejos. Armada, Coldharbour Recordings, Ava Recordings, High Contrast Recordings sunt doar cateva din label urile cu care au semnat piese ce au ajuns rapid in seturile lui Markus Schulz, Armin Van Buuren sau Andy Moor.

Bilete: 30 RON
Rezervari: +04 729 044 317 (SWAP)

RSVP on Facebook