Armin Only Intense Romania 2014 – Info Bilete

Sambata, 6 Septembrie, biletele Regular la pretul de 110 Ron pentru ARMIN ONLY INTENSE s-au epuizat. Cu biletele early-bird SOLD OUT deja, acest show tinde sa fie unul dintre cele mai mari din Romania in anul 2014. Pretul la care se gasesc acum biletele de tip REGULAR este de 130 Ron, cele SILVER VIP la 225 Ron si cele GOLDEN VIP la 450 Ron.

3

Ideea unui turneu international s-a nascut la inceputul carierei lui Armin van Buuren si a fost dezvoltata intr-un proces dinamic de lunga durata bazat pe importantul aport adus de dj-ul olandez scenei EDM. Profund inspirat de lansarea celui mai nou album al sau, INTENSE, faimosul dj a decis a ca venit timpul sa isi implineasca inca un vis; asadar Armin van Buuren si compania de productie de evenimente ALDA EVENTS si-au unit fortele cu directorul de teatru Jos Thie si geniul in creatie Sander Reneman, aceasta uniune deschizand o pagina importanta in istoria show-urilor de muzica electronica din intreaga lume.

“Show-ul ARMIN ONLY este o abordare neconventionala si fresh. Sufletul evenimentului va ramane dj set-ul, dar ca acesta sa fie si mai interesant pentru public, totul este pus in scena ca o productie teatrala” – spune Armin van Buuren.

Ca un rezultat firesc al ideilor geniale si al muncii sustinute, biletele la aceste evenimente “ARMIN ONLY INTENSE” din toata lumea sunt SOLD OUT la cateva ore de la anuntarea show-ului. Bucurestiul este una dintre cele peste 20 de destinatii pe care Armin le va vizita, si al doilea oras din balcani dupa Sofia – Bulgaria, care va avea placerea sa ia parte la ARMIN ONLY INTENSE la Romexpo, pe data de 8 Noiembrie.